Medewerker Bediening – Wonder’s

WERKEN BIJ WONDER’S ZAANDAM

Wonder’s is gelegen midden op de Dam in Zaandam. Een heerlijke plek voor elk moment van de dag. Een momentje voor jezelf aan de leestafel met een goed kop koffie, een snelle lunch, samen genieten van onze High Tea, erop uit met de kinderen, een zakelijk diner of nippend aan een cocktail bijkletsen met je vriendin, het kan allemaal. De heerlijke loungebanken, de grote bar, het verwarmde terras en de knusse zitjes zorgen ervoor dat het op elk plekje in de zaak gezellig zitten is.

(Gast)tevredenheid staat centraal binnen onze zaken. Hierin ligt dus niet alleen de focus op de tevredenheid van de gasten, maar zeker ook op die van de medewerkers. Wij zoeken collega’s die oog hebben voor detail, verwachtingen overtreffen en iets anders doen dan een ander. ‘Verwonderen’ met bijzondere, maar ook de gewone dingen en net dat stapje extra zetten! Door echt aandacht te geven, een bedankje op de rekening te zetten, een glimlach op een gezicht te toveren.

MEDEWERKER BEDIENING (FULLTIME)

Kennis en vaardigheden zijn te leren. Passie, motivatie, uitstraling en drive bepalen hoe succesvol je bent. Samen met je collega’s bouw je uiteindelijk aan hetzelfde doel: gastvrijheid en kwaliteit met een oprechte glimlach!

Flexibiliteit alleen is niet voldoende, buigzaam en sterk tegelijk, een nachtdier en een keiharde werker die niet van ophouden weet en dan nog steeds lacht. Je bent een tikkeltje eigenzinnig, net als wij. Je wordt blij van blije mensen, je wilt alles doen voor een glimlach, je kunt vooruit denken en wil gewoon iedereen verwonderen en alle verwachtingen overtreffen.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als het visitekaartje van het restaurant zorg je voor op-en-top service, verwonder je onze gasten en laat je ze met een glimlach van oor tot oor weggaan. Je bedient onze gasten, adviseert hen in hun menu- en wijnkeuze en verricht overige werkzaamheden die hiermee samenhangen zoals:het ontvangen van gasten;

 • opnemen en serveren van bestellingen;
 • mise en place werkzaamheden;
 • dekken en klaarmaken van tafels.

CRITERIA VOOR EEN GOEDE MATCH

Vanwege het hoge serviceniveau dat wij onze gasten bieden ervaar jij het als vanzelfsprekend om hen op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier te bedienen en hen te laten genieten van hun bezoek. Het is een kunst iemand zich prettig en op z’n gemak te laten voelen, thuis te laten voelen. Dat gevoel is voor iedere gast anders. Dat moet je aanvoelen als je bij ons werkt. Als bediening ben je onopvallend aanwezig en nooit opvallend afwezig. Je bent van nature vriendelijk en dienstverlenend, je ademt gastvrijheid en je staat met plezier klaar voor onze gasten;

 • Je bent naast een duizendpoot ook een persoon die representatieve uitstraling heeft, logisch en schoon kan werken, behulpzaam is naar collega’s en nergens je handen voor omdraait;
 • Begrippen als; pro-actief, kwaliteit, communicatief, betrouwbaarheid en zelfvertrouwen zijn je volledig eigen;
 • De competenties die behoren bij deze functie zijn: stressbestendig, inlevingsvermogen, gastgerichtheid, betrokkenheid, flexibiliteit en oog voor detail;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in de horeca is een pré;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en daarnaast kun je je goed in het Engels uitdrukken;
 • In verband met het werken in de (late) avonduren ben je minimaal 18 jaar;
 • Je bent per direct minimaal 16 uur per week beschikbaar overdag, s ’avonds, doordeweeks en in het weekend.

 WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een plek bij een groeiende en ambitieuze organisatie binnen een gezellig, jong en resultaatgericht team;
 • Ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • 20% korting bij een bezoek aan 1 van onze zaken;
 • Legendarische personeelsuitjes;
 • En omdat wij ‘fit zijn’ erg belangrijk vinden bieden wij elke medewerker een leuke korting op een sportabonnement bij Lijfkracht en we doen vaak gezamenlijk mee aan sportevenementen zoals bootcamptrainingen en de Dam tot Damloop.
 • Last but not least, naast collega’s zijn we ook vrienden van elkaar. Dat is tevens onze kracht, omdat je voor je vrienden het allerbeste wilt.

 INTERESSE?

Bij interesse kun je jouw sollicitatie (voorzien van C.V., foto en motivatie) sturen naar pz@wonderszaandam.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, een ‘share’ via social media daarentegen wel!